Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΜΑΣ

Πόλη Dongguan αυτός Co. ενδυμασίας Νι Γερμανία Fu, ΕΠΕ.

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86--13922520723
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

company
Υφαντικό πλέκοντας εργοστάσιο
Εργοστάσιο ενδυμασίας
Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~3000
Ετήσιες πωλήσεις : 100 Million-500 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Factory: Textile Knitting Factory & Apparel Factory

Co. ενδυμασίας Hefunige πόλεων Dongguan, ΕΠΕ που βρίσκεται σε μια από τη μεγαλύτερη βάση παραγωγής ιματισμού στην Κίνα--Άτομα της HU, Dongguan, το οποίο είναι διάσημο για το έξοχο περιβάλλον, τη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά του. Η επιχείρηση ειδικεύεται από το πλέξιμο υφάσματος στο σχεδιασμό και την παραγωγή των ενδυμάτων επαγγελματικών αθλημάτων.


Έχουμε ένα πλέκοντας εργοστάσιο υφάσματος, έναν ώριμο τρόπο παραγωγής, μια πλούσια αλυσίδα εφοδιασμού, έναν επαγγελματικό και αποδοτικό εξοπλισμό παραγωγής. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα σχεδίου, τα κύρια προϊόντα μας είναι ιματισμός αθλητικού εξοπλισμού, εξαγωγή σε πολλές χώρες και περιοχές, όπως ευρωπαϊκός, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και ούτω καθεξής. Η μόδα μολύβδου προϊόντων μας όχι μόνο, αλλά και έχει ένα μοναδικό σχέδιο, κάθε προϊόν είναι η αντανάκλαση του επαγγελματία, της γνώσης και της πρωτοτυπίας μας, ότι επίσης γιατί μπορούμε να έχουμε πολλούς πιστούς πελάτες. Κεντρικός αγωγός εξετάζουμε το χονδρικούς ODM & το cOem Μέχρι τώρα η επιχείρησή μας έχει εξυπηρετήσει πέρα από χιλιάδες πελάτες προέρχεται από σε όλο τον κόσμο από την ίδρυσή της, ακυρώστε την παραγωγή φθάνει σε περισσότερα από δέκα εκατομμύρια. Το εμπορικό σήμα μας «DILANNI» και τα «ΣΤΑΘΕΡΆ ABS» είναι δημοφιλή μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και άλλων αναπτυγμένων χωρών.


Θα συνεχίσουμε το πνεύμα «της ποιότητας είμαστε ζωή, το ύφος είναι ψυχή», και συνεχίζει τη βελτίωση βασισμένη στην παραγωγή και το σχέδιο. Στρεφόμαστε στο εμπορικό σήμα και κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστούμε για να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα για τους πελάτες και να μεγαλώσουμε με σας από κοινού. Η ομάδα μας είναι νέα και ενεργητικός, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας!

 

Πόλη Dongguan Co. ενδυμασίας Νι Γερμανία Fu, ΕΠΕ που ενσωματώθηκε στο έτος 2014, εμείς, μια πολύ νέα επιχείρηση, αλλά σε ακριβώς τρία έτη εμείς αναπτύχθηκε σε ένα σύνολο περιστροφής, εκτύπωσης και βαφής, σχεδίου ενδυμασίας και παραγωγής σε μια από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Πόλη Dongguan Co. ενδυμασίας Νι Γερμανία Fu, ΕΠΕ είναι ένα από τα κύρια ονόματα της προσφοράς αγοράς επαγγελματικής και υψηλής - ποιότητα μια ευρεία ποικιλία sportswear.such όπως για: Γιόγκα, ανακύκλωση, ικανότητα, εκπαιδευτικός, τρέχοντας, αλιεύοντας και άλλος αθλητισμός. Όντας ποιοτικοί συνειδητοί κατασκευαστής, εξαγωγέας και προμηθευτής της βιομηχανίας, σιγουρευόμαστε κάθε ενός από αυτά τα προϊόντα που προσφέρουμε στην αντιστοιχία τους διεθνείς κανόνες και τα πρότυπα. Οι εμπειρογνώμονές μας σχεδιάζουν την ολόκληρη προσφερθείσα σειρά που ακολουθεί τις προηγμένες ξένες μεθόδους και χρησιμοποιώντας τα πιό πρόσφατα machines&tools, όλες οι βασικές εισαγωγές απαιτούμε ότι προμηθεύεται με την προσέγγιση μόνο αξιόπιστη οι προμηθευτές από την αγορά. Αυτό μας υποστηρίζει στην κατασκευή μιας άριστης σειράς unmatchable ποιοτικών προϊόντων για τους πελάτες. Επιπλέον, οι αποδοτικοί επαγγελματίες της εταιρίας κατέχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ότι οι σημαντικοί πελάτες προσάρμοσαν τη λύση για το ODM OEMAND. Κρατώντας τις ανάγκες των πελατών στην κορυφή, εξασφαλίζουμε για να τους ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

θα παράσχουμε τα σταθερά συμπαθητικά ποιοτικά αγαθά, εγκαίρως παράδοση, πάντα στη γραμμή για την υπηρεσία μεταπώλησης.

Κάνουμε τις παραγωγές cOem και ODM.

 

Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή sportswear των κατασκευαστών και η ύφανση του εργοστασίου, η ποιότητα είναι πολύ σταθερή. Έχουμε πολλούς φιλοξενουμένους κάνουμε την επιχειρησιακή πλατφόρμα, όπως ο Αμαζόνιος, Ebay, wal-Mart και ούτω καθεξής.

1) Τμήμα παραγωγής. Με την κοπή, ράψιμο, σιδέρωμα, QC, συσκευασία


2) Τμήμα Ε&Α. Με τους εργαζομένους κατασκευαστών δειγμάτων, εργαζόμενος δεικτών, έμπορος, σχέδιο


3) Πρόσβαση: πρόσβαση και έμπορος.


4) Εμπορικό τμήμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Candice

Τηλ.:: 86-15920273962

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!